Sveriges bästa nattklubbar

Om du vill slå klackarna i taket och röja hela natten bör du besöka någon av Sveriges bästa nattklubbar. Stockholm är en fantastisk partystad med mängder av roliga klubbar, men självklart finns det minst lika bra uteställen på andra håll i landet. Framför allt under de ljusa sommarnätterna är det turistorterna som dominerar. Här kan du läsa mer om några av Sveriges bästa nattklubbar.

Spy Bar i Stockholm

Spy Bar har länge varit en av de populäraste och mest kända klubbarna vid Stureplan. Här på ”Spyan” samlas en blandning av människor och dansar fram tills stängning klockan fem på morgonen. Klubben har olika barer som spelar rock, funk och elektronisk musik.

Gutekällaren i Visby

Under sommarhalvåret är anrika Gutekällaren en av de främsta nattklubbarna. I en imponerande byggnad på Stora torget i Visby samlas den politiska eliten, mediafolk, kompisgäng och turister. Det är Gotlands, kanske till och med Sveriges, bästa nattklubb.

Hotel Tylösand i Halmstad

Tylösand är en annan ort som förvandlas till en festdestination på sommaren. De milslånga stränderna lockar semesterfirare på dagarna, men på kvällarna beger de sig till Hotel Tylösand. Hotellet ligger precis vid badstranden och här njuter gästerna av goda drinkar, konstupplevelser och en riktigt bra nattklubb. Att en av delägarna är Per Gessle från Roxette ger stället extra rockstjärnestatus.

Sturecompagniet i Stockholm

Sturecompagniet är en legendarisk nattklubb som ligger mitt på Stureplan. Den anrika lokalen består av fyra olika dansgolv i en mycket smakfull arkitektur. Här finns bland annat en vacker ljusgård som ger lokalen en inbjudande atmosfär.

Pepe’s Bodega i Båstad

En annan sommarfavorit är Pepe’s Bodega i tennishuvudstaden Båstad. Stället öppnades år 1991 i det gamla Varmbadhuset. Då var det ett litet hål i väggen, men idag har det förvandlats till en viktig mötesplats och en kul klubb. Pepe’s Bodega är idag restaurang och nattklubb i tre våningar och är öppet från påsk till nyår.